Event & Partyservice Harlingen

Weddingplanner

weddingplanner-in4more-esmeralda-kimkes

Op zoek naar een weddingplanner

Ben jij op zoek naar een weddingplanner, dan ben je bij In4More op het juiste adres. Ik ben Esmeralda Kimkes en ik help je graag bij het plannen van je gehele droom bruiloft van A tot Z. Zeg maar van Amour tot Zenuwen, Ik help je graag bij de planning van het moment van besluiten om te gaan trouwen tot aan het eind van de bruiloftsdag zelf.

Hoe word je nu weddingplanner

Hoe ik gekomen ben tot het worden van weddingplanner? Ik verzorg al jaren de verschillende Events, feesten, presentaties en bijeenkomsten. Ergens zat het altijd al in mijn achterhoofd en in de zomer van 2022 heb ik dan eindelijk de stoute “trouw” schoenen aangedaan. Mijn hoofd zit vol ideeën en ik hoop die dan ook bij mijn toekomstige bruidsparen te mogen verwezenlijken.

Wat ik voor een bruidspaar kan betekenen

Wat mijn toegevoegde waarde als weddingplanner voor jullie als bruidspaar kan zijn? Ik kan jullie verhaal aanhoren, de gehele bruiloftsplanning voor jullie overnemen, jullie bij een deel van de bruiloft assisteren, of juist die dingen voor je regelen die jullie lastig vinden, of liever niet zelf wil regelen.

bruiloften-2019-in4more-decoratie-ballonnen-makkum

Sfeer proeven

Wil je al een beetje de sfeer van wat mogelijk is qua aankleding voor je huwelijksdag bekijken, neem dan eens een kijkje op onze mediapagina Bruiloften →. Hier staan meerdere voorbeelden van aankleding voor je bruiloft, die ik ook voor jou kan verzorgen. Misschien met een kleine twist, zodat het jouw wedding net wat specialer maakt.

parelmoer-wit-zilver-bruiloft-setting-vigilante-makkum

Huwelijkspakketten

Elke bruid en bruidegom en hun bruiloft zijn uniek en daar wil ik je graag bij helpen. Zo heb ik drie verschillende pakketten bedacht, waar je gebruik van kunt maken. Heb jij al een idee welk pakket voor je bruiloft geschikt zou kunnen zijn? Misschien vind je dit wel lastig, ook met die keuze kan ik je helpen. We komen er samen wel uit.

Ik ontzorg volledig pakketIk ontzorg in de delen die jij lastig vindtVoor de echte Bridezilla’s
Jij hebt de volste vertrouwen in mij als weddingplannerSamen zijn wij een goed team en maken wij er een prachtige dag van Jij houdt de controle en ik ben je sparringpartner en voer uit wat jij wil

Professionaliteit en creativiteit

Vertrouw je in mijn professionaliteit en creativiteit, neem dan gerust contact met mij op. Dan kunnen wij eerst kennismaken en kijken of er een klik is. Daarna begeleid ik jullie graag tijdens deze mooie gebeurtenis. Wil je eens sparren, wil je even kijken of je niks vergeet en alles goed hebt geregeld, dan kun je ook een adviesafspraak met mij maken. Hiervoor reken ik per 1½ uur € 89,00 inclusief btw. Nu een afspraak → plannen, dan kun je het formulier invullen, maar je mag mij natuurlijk ook bellen. Zie onder contact voor het juiste nummer.

Met een liefdevolle groet Esmeralda

weddinplanner-esmeralda-kimkes-in4more-harlingen

Huwelijks High Tea 25 september 2022 groot succes

Mag ik je nog een leuke tip geven? Op zondag 25 september was er een Huwelijks High Tea in Restaurant “Op Hatsum” te Dronrijp. De High Tea was een bruidsbeurs 2.0 die een groot succes was, en hopelijk komt er een herhaling. Tijdens deze middag kon je vrijblijvend kennismaken met mij en de andere verschillende trouwaanbieders. Van fotograaf, trouwambtenaar tot weddingplanner. Wie weet tref ik je binnenkort op een andere leuke bruidsbeurs of weddingevent.

Chat openen
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?

Esmeralda namens In4More Event & Partyservice Harlingen