Event & Partyservice Harlingen

Wie zijn wij

Wij zijn Esmeralda en Koen!

Het ontstaan van In4More

In 2007 zijn we in Harlingen gestart met In4More. We wilden al een tijdje graag een eigen bedrijf starten, en na een paar avonden bij de open haard te hebben gebrainstormd, kwamen we uit op In4More,  een bedrijfsnaam die voor meerdere takken gebruikt kon worden.

We wilden iets doen met handel en verhuur. Hoe dat er precies uit zou komen te zien, dat wisten we toen nog niet. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwassen evenementenbedrijf. Wij verhuren van alles om jouw feest zo mooi en leuk mogelijk te maken, met oog voor stijl. In een paar jaar tijd zijn we van 1 springkussen en een tent op zolder naar een loods en 5 containers vol met spullen gegaan.

De naam In4More staat inmiddels voor het stapje extra dat wij zetten, onze inzet, onze service en ons afwerkingsniveau. Ook zijn we voor alles in, dus als er iets moet komen dat er nog niet is, dan gaan we kijken of het kan worden geregeld!

Taakverdeling en team

We hebben een duidelijke taakverdeling: Esmeralda bemoeit zich met het klantencontact, de creatieve zaken en de administratie, zij is organisatorisch een klein wonder. En Koen is de man die alles uitvoert en opzet. Hij bezorgt de verhuurde materialen, haalt ze op en zorgt voor onderhoud en schoonmaak. Hij is gewoon ontzettend handig! Daarnaast maken we gebruik van “ handige Henkies” die speciaal voor jullie feest worden ingevlogen.

Wat doen wij heel goed en misschien wel anders?

Wij onderscheiden ons graag met het kunnen verzorgen van de gehele aankleding van het feest, van geluid tot aan barkrukken. Dat doen we echt heel graag, het geeft ons veel voldoening. We durven bovendien te zeggen dat we dit met veel gevoel voor stijl en afwerking doen.

Wat ook onderscheidend is, is onze Mooi Weer Garantie. Niets is zo veranderlijk als het Nederlandse weer. Daarom kun je bij ons kosteloos annuleren wanneer het onverhoopt toch slecht weer is.

Hoe herken je ons werk:

Wij hopen dat onze klanten zeggen dat wij professioneel, meedenkend en welwillend zijn, dat ons afwerkingsniveau hoog is en dat het hebben van 1 aanspreekpunt heel fijn is en misverstanden voorkomt!

De top 3 van klantreacties:

  • Hier heb ik mijn hele leven al van gedroomd! (aankleding bruiloft)
  • Ohhh.. wat ziet het er prachtig mooi uit! Het is net Woodstock! (aankleding pensioen event)
  • Hoe hebben jullie dit allemaal met zijn tweetjes kunnen doen? Niet te geloven wat mooi!

In de toekomst:

We hopen natuurlijk nog even door te gaan met het blij maken van mensen. We flirten al een beetje met het aankleden van grote evenementen. Dus mocht je een leuke uitdaging voor ons hebben….wij zijn In4More!

waarom-in4more-je-feest-eruit-laat-springen

 

Bij In4More Event & Partyservice Harlingen weet je altijd waar je aan toe bent. Wij werken graag oplossingsgericht en staan voor snelle en goede levering van verhuurattributen in Noordwest Friesland, met als doel een tevreden klant. Op de vraag: Waarom ga ik boeken bij In4More? Kunnen wij dan ook kort zijn! Daarom!

Chat openen
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?

Esmeralda namens In4More Event & Partyservice Harlingen