Event & Partyservice Harlingen

MAANDAG T/M ZONDAG VAN: 8.00 TOT 22.00 UUR ANDERS VIA MAIL

Waarom In4More

In4More laat je feest eruit springen

In4More Event & Partyservice Harlingen is een verhuurbedrijf in Harlingen. Wij verzorgen de attractieverhuur van onder andere events, professionele feesttenten, springkussens en ballonnenbogen. In4More laat je feest eruit springen met jouw input en onze ervaring in de verhuur maken wij er een heel geslaagd feest van in zowel Noordwest Friesland als daar buiten.

In4More – Jouw Event, Onze Uitdaging!

Wanneer je In4More gaat inschakelen voor Jouw Event, dan zeggen wij “Dat is onze uitdaging!”. Voor het huren van verhuurobjecten zoals Sarah, Abraham, of het Feestvarken, ben je bij In4More aan het juiste adres. Wil je een beamer met projectiescherm bij ons huren, welke wij tevens voor je bedienen of plaatsen? In4More Event & Partyservice Harlingen zal dit graag voor je verzorgen. Natuurlijk geheel naar tevredenheid van de klant. Dat houden wij hoog in ons vaandel. Ons paradepaardje is toch wel onze Mooi Weer Garantie. Hierover vind je meer informatie onder Mooi Weer Garantie.

Feest van je dromen boeken bij In4More

Wil jij weten waarom je bij In4More het feest van je dromen kunt boeken. Klik dan op het kopje Verhuur dan zie je wat wij bedoelen en wat wij kunnen leveren. Voor vragen of informatie over ons verhuurassortiment, kun je een mail sturen naar In4More Event & Partyservice Harlingen of onze FaceBook pagina bekijken, daar vind je onder andere reviews en foto’s van onze tevreden klanten.

waarom-in4more-je-feest-eruit-laat-springen


waarom-in4more-springkussen-party-verhuur-harlingen-boeken

Bij In4More Event & Partyservice Harlingen weet je altijd waar je aan toe bent. Wij staan voor snelle en goede levering van verhuurattributen in Noordwest Friesland, met als doel een tevreden klant. Op de vraag: Waarom ga ik boeken bij In4More? Kunnen wij dan ook kort zijn! Daarom!

Chat openen
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?

Esmeralda namens In4More Event & Partyservice Harlingen