Event & Partyservice Harlingen

Start Finishboog

Start Finishboog
Start Finishboog
Start Finishboog
Start Finishboog
Start Finishboog
Start Finishboog
Start Finishboog
Start Finishboog

Informatie

Afmetingen 5,20 hoog en 5,70 meter breed

Prijs € 100,00 per dag

Bezorging Bezorgkosten op aanvraag

Overige informatie

Start Finishboog huren voor € 100,00 per dag

De opblaasbare Start Finishboog wordt standaard geleverd met een blower. Bovendien mag deze start of finishboog niet ontbreken op een sportief evenement, georganiseerd door jou.

Bij het ophalen van de boog, geven wij je een korte opzetuitleg. Overigens is het opzetten niet moeilijk.

Belangrijke informatie voor de verhuur zijn bijvoorbeeld de maten van de boog: Breedte van de binnenkant: 4,30 meter – Breedte van de buitenkant: 5,70 meter. Hoogte van de binnenkant: 4,20 meter – Hoogte van de buitenkant: 4,90 meter.

Op de twee staanders kunnen met klittenband een doek rondom bevestigd worden. Deze doeken zijn 2,20 meter lang en 1,00 meter hoog. Ook te gebruiken voor eigen reclamedoeleinden. In het midden op de ligger kun je met klittenband het doek FINISH en aan de andere kant het doek START bevestigen. Deze worden standaard bij de boog geleverd.

Betaling van de boog kan contant bij het afhalen, of kan eventueel vooraf overgemaakt worden, na ontvangst van een digitale factuur.

Bovendien vragen wij een borg van € 100,-. Je ontvangt de borg retour, wanneer je het gehuurde compleet en netjes retour brengt. Eventuele noodzakelijke schoonmaakkosten of reparatiekosten worden verrekend met de borg.

Reserveren of een vraag? Dit kan via e-mail: info@in4more.nl of via telefoon: 06 1092 6562. Indien je de boog voor meerdere aaneengesloten dagen wilt huren, dan bieden wij je een korting aan.

Wil je weten wat onze bezorgkosten zijn, dan kun je hierover contact met ons opnemen.

Chat openen
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?

Esmeralda namens In4More Event & Partyservice Harlingen