Event & Partyservice Harlingen

Partytent opstellingen

Partytent opstellingen
Partytent opstellingen

Informatie

Overige informatie

Partytenten worden gebruikt voor verschillende feesten

Per feest gelden er andere maatstaven bij het berekenen, wat betreft het aantal m² per persoon. Een “Bierfest” hanteert bijvoorbeeld minder m² per persoon dan bijvoorbeeld een gezellig etentje.

De verschillende Partytent opstellingen

Voor verschillende soorten evenementen gebruik je verschillende opstellingen die invloed hebben op de partytent-afmeting. Hieronder vind je de drie meest gebruikte opstellingen tijdens evenementen.

Banket opstelling

Bij een banket opstelling voor een diner staan er door de gehele ruimte ronde tafels voor ongeveer vijf personen. Hanteer bij diners 2m² per gast, (0,5 gasten per 1 m²) wanneer je de partytent-afmeting wilt berekenen. Hierin zijn bovendien tafels, stoelen en gangpaden tussen de tafels meegerekend.

Feest opstelling

Een feestopstelling is de meest gebruikte opstelling in een partytent. Dit is een opstelling voor jong en oud. Bereken de partytent-afmeting door rekening te houden met  +/-1,5 m² per gast. Koelkast, klein buffet en gangpaden zijn hierin al verwerkt.

Receptie opstelling

De partytent is geheel ingericht met statafels, dit is de meest effectieve manier van opstellen, indien je niet veel ruimte hebt. Bij een staande opstelling moet je rekening houden met 1m² per persoon, gangpaden en barretje met muziekinstallatie zijn hierin meegerekend.

In de hierboven geplaatste afbeelding zie je nog meer partytent opstellingen. Deze andere opstellingen worden niet vaak gebruikt in een partytent.

 

 

Chat openen
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?

Esmeralda namens In4More Event & Partyservice Harlingen