Event & Partyservice Harlingen

Mini Ballonnen Kerstboom

Mini Ballonnen Kerstboom
Mini Ballonnen Kerstboom

Informatie

Afmetingen 1 meter hoog

Prijs € 25,00 per stuk

Bezorging Bezorgkosten op aanvraag

Overige informatie

Mini Ballonnen Kerstboom huren voor € 25,00 per stuk

De Mini Ballonnen Kerstboom is een leuke ballondecoratie tijdens de gezellige kerst periode. Bovendien kan de mini kerstboom voorzien worden van kleine led-lampjes. Overigens rekenen wij voor deze lampjes € 5,00 bij de huurprijs op.

De Mini Kerstboom kan bovendien voor een langere tijd bij de klant blijven staan, mits de omgeving en de temperatuur dit toelaten.

Betaling kan overigens contant bij het afhalen van de kerstboom, of kan vooraf overgemaakt worden na ontvangst van een digitale factuur.

Bovendien vragen wij een borg van € 10,- voor de houten voet en de buis van de kerstboom. Je ontvangt de borg terug, wanneer je de buizen en de voet compleet en netjes retour brengt. Eventuele noodzakelijke schoonmaakkosten of reparatiekosten zullen worden verrekend.

Reserveren of een vraag? Dit kan via e-mail: info@in4more.nl of via telefoon: 06 1092 6562.

Bezorgen van de kerstboom kan in overleg met In4More.

Bovendien zijn veel bedrijven je al voor gegaan. Wij leveren onze balloncreaties onder andere aan de volgende bedrijven: RSG Simon Vestdijk, Rabobank Noordwest Friesland, On Stage, Visserijdagen Comité Harlingen, Wedding Event Bruidsbeurs, Lodewijk Mannenmode en nog meer bedrijven.

Breng je bedrijf of event in the picture bij het publiek met balloncreaties van In4More.

Chat openen
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?

Esmeralda namens In4More Event & Partyservice Harlingen