Event & Partyservice Harlingen

Klussend Bruidspaar

Klussend Bruidspaar
Klussend Bruidspaar
Klussend Bruidspaar
Klussend Bruidspaar
Klussend Bruidspaar
Klussend Bruidspaar
Klussend Bruidspaar

Informatie

Aantal personen nvt

Afmetingen 3,8 x 3,0

Prijs € 75,00 per drie dagen

Bezorging Zelf ophalen

Overige informatie

Klussend Bruidspaar huren € 75,00 per drie dagen

Deze Klussende Sarah en Abraham zijn samen goed te gebruiken bij een jubileum zoals 25 jaar, 40 jaar, 50 jaar of 60 jaar getrouwd. De Klussende Sarah en Abraham als Bruidspaar kun je gemakkelijk vervoeren en plaatsen. De Klussende Sarah en Abraham opblaaspoppen zijn 3,8 meter hoog en voorzien van een extra verankeringssysteem. De Sarah en Abraham zijn te huur met verschillende banners: 25, 40, 50, 60, 65, 70 en 75. Vraag bij je reservering even naar de juiste leeftijd. De Sarah en Abraham zitten ieder in een zeilzak van 80 cm bij 80 cm en worden geleverd met een grondzeil. Zit de juiste leeftijd er niet bij? Neem dan contact met ons op, deze kunnen we er namelijk bij laten maken.

LET OP: opzetten met twee personen is noodzakelijk in verband met de grote van de Abraham en Sarah.

Drie dagen € 75,00. Dit houdt in de dag van ophalen na 18.00 uur, de dag van huur en de dag van terug brengen na 18.00 uur.

Wij vragen € 100,- borg, je ontvangt de borg terug als je het gehuurde compleet, schoon en netjes retour brengt. Eventuele noodzakelijke schoonmaak- en/of reparatiekosten zullen worden verrekend. Betaling contant bij afhaal, of vooraf overmaken per bank.

Reserveren of een vraag? via e-mail: info@in4more.nl of via telefoon: 06 1092 6562.

Bezorgkosten op aanvraag.

Chat openen
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?

Esmeralda namens In4More Event & Partyservice Harlingen