Event & Partyservice Harlingen

In4More biedt max kinderplezier met Mooi Weer Garantie

In4More Mooi Weer Garantie geen kosten bij annulering verhuur

Een zomers kinderfeest is niet compleet zonder springkussen

Harlingen 17 april 2015– Een zomers kinderfeest is niet compleet zonder spectaculair springkussen. Maar wat als het weer omslaat? Dan heb je wel betaald, maar valt het feest met springkussen en al in het water. Daar heeft In4More Springkussen & Partyverhuur in Harlingen iets op gevonden: De ‘Mooi Weer Garantie’. Hiermee kan iedereen zonder risico een feestelijk springkussen uitkiezen en reserveren. Gooit het weer roet in het eten, dan komt de afspraak zonder kosten te vervallen. Deze aantrekkelijke regeling staat beschreven op de vernieuwde website, www.in4more.nl.

Koen en Esmeralda zijn initiatiefnemers

In4More is een initiatief van Koen en Esmeralda Kimkes uit Harlingen. Ze zijn in 2007 met hun onderneming begonnen. De aanleiding was simpel. Esmeralda: “We wilden onze eigen vrienden verrassen met een leuk zomerfeest. Daar hoort een springkussen bij, vonden wij.

Wat bleek? Niet te vinden in de buurt. We dachten: dat moet anders kunnen. Daarvoor hebben we een eigen tent en springkussen gekocht. Toen de buurt dat in de gaten kreeg, kwam steeds vaker de vraag of onze spullen niet te huur waren. Waarom niet, dachten we. En van het een kwam het ander.”

Compleet assortiment feestartikelen

Intussen biedt In4More de keus uit vijf  fantastische springkussens, waaronder een koe, een haai, een circus en een piratenschip. ‘Van het een kwam het ander’ mag heel letterlijk worden opgevat. Wat begon met springkussens groeide uit tot de verhuur van een enorm arsenaal aan partyaccessoires. In4More heeft feesttenten in alle soorten en maten in haar verhuurprogramma, maar ook ballonnen, karaokesets en complete disco-installaties voor kinderfeestjes. Bij de verhuur hoort een uitstekende breng-, opbouw- en ophaalservice. Maar de springkussens en partyartikelen kunnen ook in Harlingen worden afgehaald. Er is altijd voldoende parkeerruimte aan de Oude Trekweg 77 te Harlingen.

Iedere maand een mooie aanbieding

Het assortiment, de huur- en leveringsvoorwaarden én de Mooi Weer Garantie zijn te vinden op de vernieuwde website van Koen en Esmeralda Kimkes, www.in4more.nl. Esmeralda: “We merkten dat we steeds meer aanvragen binnenkrijgen via mobiel internet. Logisch, want dat is gemakkelijk. Je kijkt op je smartphone of tablet en plaatst je reservering. Daar hebben we onze website aan aangepast. We kunnen er nu meer informatie op kwijt en hebben ons voorgenomen om er iedere maand een mooie aanbieding op te zetten. Deze maand: korting op onze bellenblaasmachine. Leuk voor bruiloften of jubilea. Kijk maar op www.in4more.nl.”

 • Ballonnen (19)
 • Bruiloft (2)
 • Kortingsacties (0)
 • Nieuw assortiment (8)
 • Nieuws (35)
 • Winacties (10)
 • Chat openen
  Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?

  Esmeralda namens In4More Event & Partyservice Harlingen